Champions League

Ο Κέιν «απειλεί» το ρεκόρ του Ρούνεϊ με τα περισσότερα γκολ Άγγλου ποδοσφαιριστή στο Champions League

Με το ρυθμό σκοραρίσματος του Χάρι Κέιν είναι θέμα χρόνου να «σπάσει» το ρεκόρ με τα περισσότερα γκολ Άγγλου ποδοσφαιριστή στο Champions League, όπου πρώτος είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ με 30 τέρματα.

Κόντρα στη Λάτσιο, η Μπάγερν θύμισε την γνωστή ομάδα που «τρομοκρατεί» τον αντίπαλο κι, έτσι, προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League έναντι των Ιταλών.

Πρωταγωνιστής στη νίκη με 3-0 ο κορυφαίος παίκτης των Βαυαρών φέτος. Ο Χάρι Κέιν μέτρησε δύο γκολ, έφτασε τα 33 στη σεζόν και κράτησε «ζωντανές» τις δικές του ελπίδες για την κατάκτηση του "παρθενικού" τίτλου στην καριέρα του.

Για να πετύχει τον πολυπόθητο στόχο, ο 30χρονος φορ καταρρίπτει ότι ρεκόρ βρίσκει μπροστά του. Ένα ρεκόρ που θα «σπάσει» σύντομα είναι κι αυτό του Άγγλου ποδοσφαιριστή με τα περισσότερα τέρματα στη διοργάνωση.

Πρώτος στη σχετική κατηγορία είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ με 30 κι ακολουθεί ο επιθετικός της Μπάγερν με 27. Ο Κέιν έχει δύο ευκαιρίες να ανέβει από φέτος στην πρώτη θέση, αφού θα είναι παρών στη φάση των «8». Το επίτευγμ'α του μεγαλώνει περισσότερο εάν αναλογιστεί κανείς ότι έχει φτάσει σε τέτοιο αριθμό τερμάτων, αγωνιζόμενος μέχρι το περυσινό καλοκαίρι με τη φανέλα της Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x