Champions League

Κονσεϊσάο: «Δεν είναι μόνο ο Ιμπραϊμοβιτς στη Μίλαν»

Προσοχή στη Μίλαν γιατί δεν είναι μόνο η "ομάδα του Ζλάνταν" συνέστησε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο.

Πώς η Μίλαν έχει και άλλους μεγάλης αξίας παίκτες, και όχι μόνο τον Ζλάνταν Ιμπραϊμοβιτς επεσήμανε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση της Πόρτο με την ιταλική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Αυτό που ελπίζω είναι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να νικήσουμε. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι, γιατί είναι αυτό που θα έχουμε αύριο. Πλησιάζοντας στο τέλος, το να παίζεις παιχνίδια που κρίνουν ποιος προκρίνεται, είναι σίγουρα ακόμα πιο σημαντικά. Αύριο δεν θα αποφασιστεί τίποτα, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να κερδίσουμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μερικές φορές είναι πιο δύσκολο να μειωθεί η ευφορία. Είναι καλό να είσαι ενθουσιασμένος πριν μπεις στο παιχνίδι, όμως όταν ξεκινήσει ο αγώνας, τότε όλοι πρέπει να είναι πιστοί στην ταυτότητα της ομάδας. Μπορεί να μην κερδίσουμε καν το παιχνίδι, αλλά το θέμα είναι ποτέ να μην χάσουμε την ταυτότητά μας. Νομίζω ότι είναι πάντα έτσι, είτε τα αποτελέσματα είναι καλά είτε κακά, υπάρχουν πάντα μαθήματα που πρέπει να αντληθούν», τόνισε και κατέληξε.


«Η Μίλαν είναι μια ισχυρή ομάδα, δεν έχει χάσει ακόμα στο πρωτάθλημα, έχει παίξει με Γιουβέντους, Λάτσιο, Αταλάντα. Δεν ξέρω αν θα παίξει ή όχι ο Ιμπραϊμοβιτς, αυτό που ξέρω είναι ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που δεν είναι μόνο ενός παίκτη. Προφανώς γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά του Ζλάταν, είναι δυνατός, έχει τεχνικές ικανότητες πάνω από το μέσο όρο. Πιστεύω ακόμα ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x