Champions League

«Ψέκασε», «σκούπισε», αλλά δεν προκρίθηκε η Κοπεγχάγη

Η Κοπεγχάγη νίκησε 2-0 την Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως έμεινε εκτός συνέχειας της διοργάνωσης μετά τη νίκη της Πόρτο επί της Λέστερ.

Η Κοπεγχάγη νίκησε άνετα με 2-0 την αδιάφορη Μπριζ στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής του έβδομου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως η νίκη της Πόρτο επί της Λέστερ με 5-0 άφησε την πρωταθλήτρια Δανίας εκτός της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά, τουλάχιστον, στους «32» του Europa League.

Το αυτογκόλ του Μεχέλ και η κεφαλιά του Γιόργκενσεν έδωσαν τη νίκη στους πρωταθλητές Δανίας.

Οι Βέλγοι μπήκαν πιο δυνατά, όμως οι πρωταθλητές Δανίας, που είχαν περισσότερο ενδιαφέρον για το ματς, αιφνιδίασαν τους «μπριζουά» και προηγήθηκαν με 2-0. Αρχικά, στο 8’ ο Μεχέλ με αυτογκόλ, ύστερα από αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή, έκανε το 0-1. Στο 15’, ο Γιόργκενσεν εκμεταλλεύτηκε άψογα το κόρνερ του Αουγκούστινσον και με κεφαλιά έκανε το 0-2. Στη συνέχεια, χωρίς το άγχος για το αποτέλεσμα, οι δύο ομάδες βγήκαν μπροστά και άρχισαν να δημιουργούν και να χάνουν ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να αλλάξει το σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, έπεσε ο ρυθμός κατακόρυφα και οι Δανοί μετά το 60’ βγήκαν μπροστά και δημιούργησαν περισσότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τις αλλαγές των Βέλγων να μην τους αφήνουν να γίνουν πιο επιθετικοί στην προσπάθεια να «γυρίσουν» το ματς και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η πίεση των Σκανδιναβών έγινε πιο έντονη χωρίς να αλλάξει κάτι ως το τελευταίο σφύριγμα.



Τα αποτελέσματα της έκτης αγωνιστικής:

Πόρτο-Λέστερ 5-0
(6’, 64’ πέν. Σίλβα, 26’ Κορόνα, 44’ Μπραχίμι, 77’ Γιοτά)

Κλαμπ Μπριζ-Κοπεγχάγη 0-2
(8’ Μεσέλ αυτ., 15’ Γιόργκενσεν)

Η βαθμολογία του έβδομου ομίλου:
1 Λέστερ 13 (7-6)
2 Πόρτο 11 (9-3)
3 Κοπεγχάγη 9 (7-2)
4 Κλαμπ Μπριζ 0 (2-14)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x