Champions League

Κοτσόλης: «Ένα ημίχρονο τελείωσε»

Ανακουφισμένος από τη νίκη του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης, που αναφέρθηκε στην δουλειά που έκαναν όλοι οι παίκτες της ομάδας για να έρθει το αποτέλεσμα.

Χαρούμενος για τη νίκη επί της Μπριζ εμφανίστηκε ο Στέφανος Κοτσόλης. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, μιλώντας στον OTE TV, τόνισε πως όλη η ομάδα έκανε τα πάντα για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα, που όμως δεν κρίνει τίποτα σχετικά με την πρόκριση.
Παράλληλα, δεν θέλησε να επικεντρωθεί στην μεγάλη του απόκρουση στο δεύτερο ημίχρονο ενώ εκθείασε την συνολική δουλειά όλων των συμπαικτών του.

Αναλυτικά:

«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε δύσκολο έργο στο δεύτερο ματς. Ήταν δύσκολο αν σκεφτεί κανείς πως μείναμε πίσω στο σκορ και αποβλήθηκε ο Σάντσεθ»

Για τη φάση του γκολ: «Ήταν λάθος επικοινωνία, είναι πολλοί νέοι παίκτες στην άμυνα φώναξα διώξε την μπάλα, ο Bέμερ κατάλαβε πως θα έβγαινα… αλλά συμβαίνουν αυτά».

Για την απόκρουσή του: «Έχω δουλέψει τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις φάσεις γιατί παλιά είχα αδυναμία. Αντίστοιχο με την απόκρουσή μου για παράδειγμα είναι τα δέκα τάκλιν του Ζέκα στην μπάλα, όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα».

Για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο: «Στο δεύτερο ημίχρονο η τακτική μας συμπεριφορά ήταν τέλεια εύχομαι να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε πέρσι και να βρεθούμε στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x