Champions League

Κουμάντο κάνει ο Σον!

Ο Σον επέβαλλε ξανά τον νόμο του! Ο Κορεάτης άσος σκόραρε για πέμπτη φορά σε πέντε ματς και χάρισε ακόμη μια νίκη στην Τότεναμ, αυτή τη φορά μέσα στην Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ (1-0).

Το πρόσωπο των τελευταίων ημερών είναι ο Χιουνγκ Μιν Σον. Ο Κορεάτης μεσοεπιθετικός, που το καλοκαίρι αμφισβητούνταν από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σκόραρε (από θέση οφσάιντ) το πρώτο του τέρμα στο Champions League και πέμπτο στα τελευταία πέντε ματς, χαρίζοντας τη νίκη στην Τότεναμ μέσα στην έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 1-0.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, ενώ δεν υπήρχαν και πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ωστόσο, στην επανάληψη η Τότεναμ πήρε τα ηνία του αγώνα, πίεσε για το γκολ και κατάφερε να το πετύχει στο 71ο λεπτό. Ο Λαμέλα έκανε εξαιρετική κάθετη μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας, ο Σον έγινε κάτοχος από οριακή θέση οφσάιντ και με πλασέ νίκησε τον Ακινφέεφ. Τρία λεπτά μετά, ο σκόρερ έχασε ακόμη μια ευκαιρία για να «κλειδώσει» το τρίποντο, ωστόσο από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στα εναπομείναντα λεπτά οι Ρώσοι έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν το πέτυχαν και οι Λονδρέζοι πήραν ένα σπουδαίο τρίποντο!


0-1 Heung Min Son Goal HD - CSKA Moscow 0-1... από fotlive

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Μονακό-Λεβερκούζεν 1-1
(90’+4’ Γλικ / 73’ Τσιτσαρίτο)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Τότεναμ 0-1
(71’ Σον)

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου
1 Μονακό 4(3-2)
2 Τότεναμ 3 (2-2)
3 Λεβερκούζεν 2 (3-3)
4. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1 (2-3)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής
Τρίτη 18/10

Λεβερκούζεν-Τότεναμ (21:45)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μονακό (21:45)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x