Champions League

Μηδέν τελικές ο Κριστιάνο κόντρα στην Ατλέτικο - Το έχει ξαναπάθει μόνο με Μπάρτσα και Παναθηναϊκό!

Ο Κριστιάνο έμεινε χωρίς τελική προσπάθεια κόντρα στην Ατλέτικο στο Champions League, κάτι που είχε ξαναπάθει μόλις δύο φορές, μια με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και μια με τον Παναθηναϊκό!

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκλείστηκε από το Champions League μέσα στο «σπίτι» της από την Ατλέτικο, όμως η βραδιά ήταν εφιαλτική και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ισοφάρισε ένα αρνητικό ρεκόρ που έχει επαναλάβει μόλις δύο ακόμα φορές στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος super star, στο ματς κόντρα στους Μαδριλένους δεν κατάφερε να καταγράψει καμία τελική προσπάθεια, μόλις λίγες μέρες μετά το χατ-τρικ στην Premier League με αντίπαλο την Τότεναμ.

Αυτό έχει συμβεί άλλες δύο φορές στον CR7, με την πρώτη να είναι τον μακρινό Νοέμβριο του 2003 (26/11, 0-1), όταν σαν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πάλι, είχε περάσει νικηφόρα από την Ελλάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Η δεύτερη ήταν με τη φανέλα της Ρεάλ, όταν τον Μάιο του 2011 (3/5, 1-1) κόντρα στη Μπαρτσελόνα, ήταν κάκιστος απέναντι στον Μέσι και την παρέα του, μην μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει τη νίκη.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x