Champions League

Κριστιάνο: Πρώτη φορά χωρίς τρόπαιο μετά από 17 χρόνια

Ο αποκλεισμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το Champions League αφήνει τον CR7 χωρίς τρόπαιο σε επίπεδο συλλόγων για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια!

Δεν τα κατάφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αποχαιρετώντας, μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, το Champions League στη φάση των «16».

Εκτός των άλλων, αυτός ο αποκλεισμός σημαίνει ότι ο CR7 θα μείνει φέτος χωρίς τρόπαιο σε επίπεδο συλλόγων για πρώτη φορά μετά από το 17 χρόνια, προσωπικό ρεκόρ που διατηρούσε αδιάσπαστο από το 2005!

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» που θα μείνουν χωρίς τίτλο για 5η συνεχόμενη σεζόν, δεν έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης της επόμενης περιόδου, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, ένα πόντο πίσω από την τέταρτη Άρσεναλ που έχει και τρία παιχνίδια λιγότερα!

Ο 37χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, που έμεινε δίχως μία τελική στην εστία (για πρώτη φορά μετά το 2011) στο χθεσινό ματς με την ομάδα του Σιμεόνε, αποκλείεται στη φάση των «16» για τρίτη σερί σεζόν, ενώ δεν καταφέρνει να σκοράρει στη φάση των νοκ-άουτ για δεύτερη συνεχόμενη φορά (ενώ είχε σκοράρει σε νοκ-άουτ τις προηγούμενες 14 σεζόν από το 2006 ως το 2020).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x