Champions League

Ο Κρόος 20 λεπτά πριν το Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης συζητούσε για το Όσναμπρικ-Ρέγκενσμπουργκ

«Τέρας» ψυχραιμίας ο Τόνι Κρόος, ο οποίος λίγο πριν τη σέντρα του Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης μιλούσε με τον αδερφό του για το Όσναμπρικ-Ρέγκενσμπουργκ της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας.

Δεν χάνει την ψυχραιμία του ο Τόνι Κρόος, ακόμα κι αν διακυβεύεται η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League! Κάτι που αποδεικνύεται και από το περιστατικό που διηγήθηκε ο αδερφός του και ποδοσφαιριστής της Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ, Φέλιξ Κρόος.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής μιλώντας στο «dazn» μετά την αναμέτρηση Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης (0-0, 14/4) -αποτέλεσμα που έδωσε την πρόκριση στους «4» στο ισπανικό κλαμπ- αποκάλυψε ότι 20 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα συζητούσε με τον, κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο, αδερφό του και άσο των Μαδριλένων. Αντικείμενο της συζήτησής τους; Το Όσναμπρικ-Ρέγκενσμπουργκ της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας, το οποίο είχε τελειώσει λίγη ώρα νωρίτερα.

«Μπορείς να του τηλεφωνήσεις πέντε λεπτά πριν τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και να συζητήσετε. Νομίζω 20 λεπτά πριν (σ.σ. το Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης) μιλούσαμε για το Όσναμπρικ-Ρέγκενσμπουργκ, παιχνίδι της 2ης κατηγορίας της Γερμανίας, που μόλις είχε τελειώσει και του οποίου το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό για εμάς (σ.σ. την Μπράουνσβαϊγκ). Εάν με ενημέρωσαν σωστά, το παιχνίδι τελείωσε 0-1. Του είπα ότι η ισοπαλία δεν θα ήταν τόσο κακή, αλλά εκείνος μου απάντησε ότι ήταν καλύτερο που έχασε η Όσναμπρικ», τόνισε χαρακτηριστικά ο Φέλιξ Κρόος.

Για την ιστορία, μετά το χθεσινό 0-1 στο προαναφερθέν παιχνίδι, η 15η στη βαθμολογία της 2. Bundesliga, Μπράουνσβαϊγκ, διατηρήθηκε στο +3 από τη 16η θέση (μπαράζ υποβιβασμού) και την Όσναμπρικ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x