Champions League

Με Super Cup Ευρώπης φέτος και τελικό Champions League το 2023 «αποζημιώνεται» η Κωνσταντινούπολη!

Η Κωνσταντινούπολη αναμένεται να αναλάβει τη διοργάνωση του φετινού Super Cup Ευρώπης και να φιλοξενήσει τον τελικό του Champions League το 2023... ως αποζημίωση από την UEFA!

Όχι ένα, αλλά δύο μεγάλα ποδοσφαιρικά ραντεβού αναμένεται να αναλάβει η Κωνσταντινούπολη ως «αποζημίωση» από την UEFA για το γεγονός ότι ο τελικός του Champions League δεν... στέριωσε στην Πόλη ούτε πέρυσι ούτε φέτος!

Το ματς ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο θα γίνει οριστικά στην Πορτογαλία και το «Ντραγκάο» της Πόρτο, με τους Τούρκους, παρά τις πιέσεις, ακόμη και για να μεταφερθεί το παιχνίδι τον Αύγουστο, να μένουν για δεύτερη σερί χρονιά με άδεια χέρια λόγω του κορωνοϊού.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, ωστόσο, προκειμένου να χρυσώσει το χάπι των γειτόνων μας, φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να «δώσει» στην Τουρκία το φετινό Super Cup Ευρώπης, που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Αυγούστου, αλλά και τον τελικό του Champions League το 2023! Ο τελικός του χρόνου, να θυμίσουμε, θα γίνει στο ''Krestovsky Stadium'' της Αγίας Πετρούπολης.

Χαμένο από όλη αυτή την... ανταλλαγή, φυσικά, είναι το Μπέλφαστ, που έχει αναλάβει το φετινό Super Cup Ευρώπης. Μένει να δούμε αν τα δημοσιεύματα από Τουρκία και Μεγάλη Βρετανία επιβεβαιωθούν...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x