Champions League

Λεμονής: «Με ικανοποίησε που στενοχωρήθηκαν οι παίκτες μου για την ήττα»

Ο Τάκης Λεμονής τόνισε πως η απογοήτευση των παικτών του που έχασαν από τη Γιουβέντους δείχνει ότι υπάρχει σωστή νοοτροπία στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ηττήθηκε από τη Γιουβέντους, αλλά ο Τάκης Λεμονής έχει να κρατήσει πολλά καλά πράγματα, που έχουν να κάνουν με την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και τη νοοτροπία των παικτών του.

«Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο, πέρα από το ότι οι παίκτες μου ήταν ευχαριστημένοι με την απόδοσή τους στο ματς, ήταν πως ταυτόχρονα ήταν απογοητευμένοι με το τελικό αποτέλεσμα. Είχα επισημάνει από χθες πως θέλαμε να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία στον αγώνα, τόσο για βαθμούς όσο και για ψυχολογία. Έπρεπε να είμαστε οργανωμένοι, συμπαγείς και να δημιουργήσουμε προβλήματα στη Γιουβέντους. Στόχος μας ήταν να κλέψουμε μπάλες και να βγάλουμε αντεπιθέσεις. Ο πήχης έχει ανέβει πλέον και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία. Το ματς αυτό τελείωσε και πλέον κοιτάμε και προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο της «Γηραιάς Κυρίας» αναφέροντας: «Η Γιουβέντους είναι μια από τις πέντε κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και μπορεί να ελπίζει ότι θα φτάσει ξανά στον τελικό. Τους προβληματίσαμε σήμερα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το στάτους της ομάδας αυτής με κανέναν τρόπο. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή και παίκτες υψηλού επιπέδου, ενώ παρά την αποχώρηση του Μπονούτσι η αμυντική τους οργάνωση παραμένει άριστη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x