Champions League

Απόβαση για τη Λίβερπουλ: Πάνω από 50.000 φίλοι της στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League

Πάνω από 50.000 φίλοι της Λίβερπουλ αναμένεται να βρίσκονται στο Παρίσι ενόψει του τελικού του Champions League απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πράξη το «You'll Never Walk Alone» ετοιμάζονται να κάνουν για ακόμα μια φορά οι φίλοι της Λίβερπουλ. Συγκεκριμένα, πάνω από 50.000 οπαδοί των «κόκκινων» αναμένονται να βρεθούν το επόμενο Σάββατο (28/5) στο Παρίσι ενόψει του τελικού του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια, δικαίωμα εισόδου στο «Stade de France» θα έχουν μόλις οι 22.000 εξ αυτών, συμπεριλαμβανομένων και των VIP. Να σημειωθεί ότι το πού θα στηθεί η «fanzone» των Άγγλων φιλάθλων προβλημάτισε αρκετά τις γαλλικές Αρχές, οι οποίες κατέληξαν ότι ο τόπος φιλοξενίας θα είναι η «Cours de Vincennes», μια μακρά οδική αρτηρία στα ανατολικά του Παρισιού.

Από την άλλη, οι φίλοι της Ρεάλ θα φιλοξενηθούν στο πάρκο «Legion of Honor», που βρίσκεται κοντά στο «Stade de France». Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη γαλλική τηλεόραση, στον φετινό τελικό θα ενεργοποιηθεί η μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη στα χρονικά του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x