Champions League

Λίβερπουλ-Βιγιαρεάλ: Ματσάρα με ξεκάθαρο φαβορί και με μεγάλη υποψία να κάνει την έκπληξη!

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των τελικών του Champions League, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στο Άνφιλντ, σε μια ματσάρα που αναμένεται να είναι μεγάλο ντέρμπι!

Λίβερπουλ και Βιγιαρεάλ θα ριχτούν στην πρώτη μεταξύ τους μάχη απόψε στο Άνφιλντ (27/4, 22:00) για τα ημιτελικά του Champions League, με φόντο ένα σκορ ασφαλείας ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στην Ισπανία! Στο παιχνίδι υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, όπως ξεκάθαρη υποψία για τη... ζημιά (Cosmote Sport 1, sport-fm.gr).

Για να φτάσουν εδώ, οι γηπεδούχοι άφησαν εκτός την αξιόμαχη Μπενφίκα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έκαναν το τεράστιο «μπαμ», αποκλείοντας τη Μπάγερν Μονάχου! Στα αγωνιστικά νέα, Φιρμίνιο και Τσιμίκας είναι εξαιρετικά αμφίβολοι, ενώ ο Κλοπ δεν φαίνεται να ετοιμάζει κάποια έκπληξη. Από την άλλη, ο Έμερι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Πίνο, με τον Μορένο να επιστρέφει αλλά να είναι αμφίβολος για την αρχική ενδεκάδα.

Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί ξανά στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ το 2016, με τη Λίβερπουλ να παίρνει την πρόκριση χάρη στην εντός έδρας νίκη (3-0) της ρεβάνς κι ενώ είχε ηττηθεί 1-0 στην Ισπανία. Πάντως αν σήμερα έρθει το «διπλό», θα μιλάμε για τεράστια έκπληξη, αφού η αγγλική ομάδα δεν έχει ηττηθεί ποτέ εντός έδρας σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ ή Κυπέλλου Πρωταθλητριών (9-2-0)!

Θυμίζουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που οι δύο ομάδες έχουν σημειώσει τον ίδιο αριθμό γκολ μετά τα δύο ματς, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ (4-3-3): Αλισον – Αλεξάντερ-Αρνολντ, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο Αλκάνταρα – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ

Βιγιαρεάλ (4-2-3-1): Ρούλι – Φόιτ, Αλμπιόλ, Πάου Τόρες, Εστουπινιάν – Καπού, Παρέχο – Τσουκουέζε, Λο Τσέλσο, Κοκλέν – Ντανζούμα




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x