Champions League

Σκληρή κριτική στον Τσιμίκα από τον Μακμάναμαν

Για ένα χτύπημα φάουλ του Κώστα Τσιμίκα στο 49’ του αγώνα απέναντι στη Ρέιντζερς, εκνευρίστηκε ο Στιβ Μακμάναμαν.

Η εκτέλεση φάουλ του Κώστα Τσιμίκα στο 49ο λεπτό, απέναντι στη Ρέιντζερς, εκνεύρισε τον Στιβ Μακμάναμαν και είχε ως αποτέλεσμα να του τα «χώσει».

Ο πρώην παίκτης των Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης, είπε στον αέρα της μετάδοσης του αγώνα, όπου έχει τον ρόλο του σχολιαστή στο κανάλι BT Sport: «Αυτό είναι εξοργιστικό. Οι αμυντικοί έχουν ανέβει στην αντίπαλη περιοχή και τώρα θα πρέπει να γυρίσουν πάλι πίσω. Αυτό δε μπορεί να είναι το πλάνο».

Ο Κώστας Τσιμίκας εκτέλεσε το φάουλ αντί του Τζόρνταν Χέντερσον που ήταν επίσης σε θέση να εκτελέσει και το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Ο Έλληνας αριστερός μπακ δεν σέντραρε με σκοπό να βρει κάποιον συμπαίκτη, όμως σούταρε αρκετά άστοχα, γεγονός που εκνεύρισε τον Στιβ Μακμάναμαν.

Ωστόσο, ο Κώστας Τσιμίκας που φέτος έχει βρει αρκετά λεπτά συμμετοχής στους «κόκκινους», είχε μοιράσει την ασίστ στο Ρομπέρτο Φιρμίνο στο γκολ της ισοφάρισης στο 24’, με εκτέλεση κόρνερ. Αν και είναι νωρίς στη σεζόν, ο Έλληνας διεθνής έχει ήδη «ισοφαρίσει» τα περσινά νούμερά του σε ασίστ, έχοντας δύο στην Premier League και ισάριθμες στο Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x