Champions League

Η Λουντογκόρετς στον δρόμο του Ολυμπιακού!

Τη Λουντογκόρετς καλείται να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τρίτο προκριματικό του Champions League, με τους Βούλγαρους να περνούν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-1 το εμπόδιο της Μούρα.

Η Λουντογκόρετς έπαιξε με τη... φωτιά, ωστόσο έστω και δύσκολα έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Μούρα 3-1 και σε συνδυασμό με τη «λευκή» ισοπαλία στο πρώτο ματς, πήρε την πρόκριση για τον γ' προκριματικό του Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η πρώτη αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη την ερχομένη Τετάρτη (04/8) στο Φάληρο.

Οι Βούλγαροι μπήκαν δυνατά στο ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο Κύπριος φορ κινήθηκε εξαιρετικά στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής, και μετά την πάσα του Τεκπετέι έπιασε ένα δυνατό σουτ για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι Σλοβένοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, πιέζοντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για την ισοφάριση. Στο 26', ο «κεραυνός» του Κάρνιτσνικ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κλέπατς σπατάλησε τεράστια ευκαιρία από πλεονεκτική θέση.

Τελικώς, στο δεύτερο ημίχρονο η Μούρα πήρε αυτό δικαιούταν, με τον Κους να τροφοδοτεί τον Χόρβατ, ο οποίος με ένα ωραίο σουτ έφερε το ματς στα ίσα στο 64'!

Κόντρα στη ροή του αγώνα, η Λουντογκόρετς εκμεταλλεύτηκε την ποιότητά της και με Μανού, ο οποίος είχε περάσει σαν αλλαγή στο 76' στη θέση του Σωτηρίου, πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 82'. Γκολ το οποίο έδωσε την απαιτούμενη ψυχολογία στο σύνολο του Βάλντας Νταμπράουσκας, κλειδώνοντας τη νίκη στο 90' με τον Ολιβέιρα Σόουζα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x