Champions League

Λουίς Ενρίκε: «Όχι, δεν πιστεύω ότι θα είναι το τελευταίο ματς Champions League του Εμπαπέ στο Παρίσι»

Την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να έχει στη διάθεση του τον Κιλιάν Εμπαπέ και μετά το καλοκαίρι (παρά το όργιο φημών για μεταγραφή στη Ρεάλ) εξέφρασε ο Λουίς Ενρίκε.

Απτόητος από τη σεναριολογία που παρουσιάζει σχεδόν δεδομένη την αποχώρηση του Κιλιάν Εμπαπέ εμφανίστηκε ο Λουίς Ενρίκε.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Σοσιεδάδ, ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν ερωτήθηκε για το αν αυτό ενδέχεται να είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για το Champions League όπου θ’ αγωνιστεί ο Γάλλος σταρ.

Είτε λοιπόν επειδή θεωρεί ότι θα μείνει στο Παρίσι, είτε επειδή θεωρεί ότι η ομάδα του θα… προχωρήσει και στην επόμενη φάση (άρα θα έχει κι άλλο ματς στο «Παρκ Ντε Πρενς»), απάντησε:

«Πιθανό τελευταίο παιχνίδι; Όχι. Δεν νιώθω ιδιαίτερη χαρά ή λύπη. Είναι όπως πάντα. Πιστεύω ότι όταν μια ομάδα έχει έναν παίκτη του διαμετρήματος του Κιλιάν, το μόνο που πρέπει να καταλάβουμε είναι ότι όσο περισσότερο παίζει, τόσο το καλύτερο. Αυτός είναι ο στόχος μας.

Θα μπορούσα να είχε παίξει πριν από τέσσερις ημέρες, αν ήταν τελικός. Προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και είναι διαθέσιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x