Champions League

Τεν Χαγκ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν πρέπει να κάνουμε λάθη»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν αναζήτησε δικαιολογίες για την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γαλατασαράι.

Δεν αναζήτησε δικαιολογίες ο Ερικ Τεν Χαγκ για την ήττα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ από την Γαλατάσαραϊ. Ο Ολλανδός τεχνικός παραδέχθηκε ότι η ομάδα του περνάει μια δύσκολη περίοδο αλλά δεν θέλησε να δώσει εξηγήσεις ή δικαιολογίες. Επεσήμανε ότι όλοι είναι ενωμένοι και δουλεύουν για την ανατροπή του κλίματος, επεσήμανε ότι στηρίζει τον Ονανά, ωστόσο τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνονται λάθη.

«Η περσινή σεζόν ήταν εξαιρετική, περισσότερο απ' ό,τι περιμέναμε. Ξέραμε επίσης πως το πρότζεκτ θα έχει κάποια κενά. Τη δεδομένη στιγμή βρισκόμαστε σε δύσκολη περίοδο, κάτι που μπορούν να δουν όλοι. Όμως παλεύουμε μαζί, είμαστε ενωμένοι και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Δεν είμαστε εμείς αυτοί, ξέρουμε ότι πάμε να τα πάμε καλή, με ενότητα θα το ξεπεράσουμε. Εάν δώσω μία εξήγηση, τότε θα το δείτε ως δικαιολογίες και δεν υπάρχουν. Δεν μπορούμε να κάνουμε τα λάθη, τα οποία κάνουμε τώρα. Πρέπει να τα πάμε καλύτερα, χρειάζεται να κερδίσουμε τα παιχνίδια μας», ανέφερε και κατέληξε για τον Ονανά…

«Είμαστε χαρούμενοι με την ομάδα των τερματοφυλάκων μας, και σίγουρα με τον Αντρέ. Έχει τις δυνατότητες να είναι από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Έχουμε δει σε παιχνίδια τις εξαιρετικές δυνατότητές του, επίσης την προσωπικότητα στα λάθη του. Θα επιστρέψει».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x