Champions League

MVP του τελικού ο Καντέ!

Ο Χάιβερτς πέτυχε το νικητήριο γκολ της Τσέλσι στον τελικό του Champions League κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά πολυτιμότερος παίκτης του ματς αναδείχθηκε ο Καντέ, ο οποίος ήταν… παντού.

Σήκωσε και δεύτερο βραβείο ο Καντέ.

Η Τσέλσι κατέκτησε το Champions League, επικρατώντας 1-0 της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό του «Ντραγκάο» και από πλευράς Λονδρέζων έλαμψαν δύο παίκτες. Ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης, Κάι Χάβερτς, αλλά και ο Γάλλος μέσος.

Εν τέλει, αυτός που αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα ήταν ο πρώην μέσος της Λέστερ, ο οποίος ήταν… παντού στο σημερινό ματς.

«Είναι απίστευτο συναίσθημα, είναι το αποτέλεσμα σκληρής προσπάθειες, σε μία χρονιά με δυσκολίες. Είναι περηφάνια. Αν είμαι ο κορυφαίος του αγώνα; Αυτό είναι δευτερεύον, το βασικό είναι πως τα καταφέραμε μαζί, παλέψαμε να φτάσουμε εδώ, ως το τέλος και ήμαστε χαρούμενοι. Είναι η δουλειά όλης της ομάδας», ανέφερε ο Καντέ για την κατάκτηση του Champions League και σε ερώτηση που δέχθηκε για το τι άλλαξε στην τους τελευταίες 6 μήνες, είπε: «Είναι το αποτέλεσμα της αλλαγής προπονητή, αλλαγής τακτικής και μεγάλης προσπάθειας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x