Champions League

Το... μάζεψε στο τέλος η Ρέιντζερς

Η Ρέιντζερς πέρασε δύσκολες ώρες στο Μάλμε, όμως σκόραρε στις καθυστερήσεις και η ήττα με 2-1 της επιτρέπει να ελπίζει για την ανατροπή.

Πήρε μεγάλη τρομάρα στη Σουηδία η Ρέιντζερς, που ωστόσο παραμένει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στα playoffs του Champions League, παρά την ήττα με 2-1 από τη Μάλμε.

Οι Σουηδοί κατάφεραν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα έναντι της ομάδας του Στίβεν Τζέραρντ, σκοράροντας δύο φορές στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου.

Πρώτα ο Ράικς άνοιξε το σκορ με ωραίο γύρισμα μετά από μπαλιά του Μπιρμάντσεβιτς, στο 47', ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Σέρβος πέρασε από τον ρόλο του δημιουργού σε εκείνον του εκτελεστή, κάνοντας το 2-0 από κοντά (49').

Παρ' όλα αυτά, οι Σκωτσέζοι κατάφεραν να μπουν ξανά στο ματς την ύστατη στιγμή, με τον Ντέιβις να σκοράρει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων και να επιτρέπει στους «τζερς» να χρειάζονται νίκη έστω με ένα γκολ στη ρεβάνς για να πάνε το ματς στην παράταση.

Για τους γηπεδούχους, έπαιξε για 88 λεπτά ο Τσόλακ.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα playoffs τον νικητή του ζευγαριού του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x