Champions League

Μαρθελίνο: «Η Γιουβέντους είναι υποψήφια για την κατάκτηση του Champions League»

Το εγκώμιο της Γιουβέντους έπλεξε ο προπονητής της Βαλένθια που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον στόχο της ομάδας του για το αποψινό παιχνίδι.

Τη μεγάλη του χαρά για την επιστροφή της Βαλένθια στους ομίλους του Champions League μετά από δύο χρόνια εξέφρασε ο Μαρθελίνο. Ο προπονητής των «νυχτερίδων» αφού επισήμανε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί απέναντι στη Γιουβέντους με στόχο να κερδίσει, τόνισε και ότι θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να περάσει στην επόμενη φάση.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός εξήρε την αποψινή αντίπαλο της ομάδας του, τονίζοντας ότι η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία και υποψήφια για την κατάκτηση του Champions League.

«Νοοτροπία μας είναι να παίξουμε για να κερδίσουμε, δεν θα τα παρατήσουμε. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας που θα αντιμετωπίσουμε, αλλά είμαστε εδώ για να αγωνιστούμε και να προσπαθήσουμε να περάσουμε τη φάση των ομίλων. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη Γιουβέντους. Η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδα στην Ιταλία, χωρίς αμφιβολία. Είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα και υποψήφια για την κατάκτηση του Champions League», ανέφερε ο 53χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αποψινού αγώνα Βαλένθια – Γιουβέντους για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x