Champions League

«Μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα»

Κάτι περισσότερο απ’ την ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν θα μπορούσε να πάρει η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του Youth League, σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι παίκτες μετά το τέλος του αγώνα.

Πικραμένοι παρουσιάζονται οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού για την ισοπαλία (0-0) με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πρεμιέρα του Youth League.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι νεαροί παίκτες

Κωνσταντίνος Βλάχος

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη, αυτή δεν ήρθε αντιμετωπίζοντας μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Πιστεύω ότι μας αδικεί το τελικό αποτέλεσμα, αλλά θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Σίγουρα ένα ευρωπαϊκό ματς είναι τελείως διαφορετικό από τους αγώνες στην Ελλάδα. Οι ομάδες του εξωτερικού είναι πολύ δυνατές σε όλους τους τομείς. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο προπονητής μου έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από την αρχή, αυτό δείχνει ότι με εμπιστεύεται. Πρέπει όμως και εγώ από την πλευρά μου να δείχνω κάθε φορά με τις εμφανίσεις μου και την παρουσία μου στην ομάδα, ότι αξίζω που με εμπιστεύτηκε ο προπονητής μου και να τον δικαιώσω».

Νίκος Βέργος

«Παίξαμε καλά και βγάλαμε αρκετές φάσεις στο ματς και σίγουρα θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει κάποιο γκολ που θα μας έδινε το προβάδισμα στο ματς. Είχαμε λίγο περισσότερο άγχος στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν γιατί ήταν και η πρεμιέρα μας στο Champions League, αλλά τώρα θα πάμε ακόμα καλύτερα στο Βέλγιο για τον αγώνα με την Αντερλεχτ και να προσπαθήσουμε και εκεί να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Κάποια στιγμή θα έρθει και το δικό μου πρώτο γκολ στην Ευρώπη. Αυτό που έχει σημασία για εμένα είναι να κερδίζει η ομάδα και να προχωράμε με θετικά αποτελέσματα».

Γιώργος Στρέζος

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, το πρώτο μας ευρωπαϊκό για φέτος. Σταθήκαμε όπως πρέπει για ένα τέτοιο ματς, παίζοντας ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Και εγώ αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά δώσαμε το 100 % των δυνατοτήτων μας για να έρθει το θετικό αποτέλεσμα. Αυτό είναι το σημαντικό, να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Εγώ το μόνο που έκανα ήταν την δουλειά μου. Είναι δύσκολος όμιλος. Η Παρί είναι η πιο δυνατή ομάδα του γκρουπ. Αυτό που θα κάνουμε στον όμιλο είναι να πάμε να διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε μέχρι το τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x