Champions League

Μάτα: «Θα τρώω τα νύχια μου με τον Ολυμπιακό»

Εμφανώς αγχωμένος για την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό, αν και δεν έxει δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, εμφανίστηκε ο Χουάν Μάτα.

«Θα… τρώω με αγωνία τα νύχια μου βλέποντας τον αγώνα απ’ την τηλεόραση», δήλωσε χαρακτηριστικά στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Χουάν Μάτα για την αναμέτρηση της Γιουνάιτεντ με τον Ολυμπιακό.

Ο σούπερ σταρ των Άγγλων δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι του Champions League με τους "ερυθρόλευκους" ωστόσο δεν έκρυψε την ανησυχία του για το παιχνίδι της Τρίτης (25/2).

Επίσης, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν όπως τον Μήτρογλου και τον Βάις λέγοντας ότι έφυγαν τον Ιανουάριο, αλλά πήραν δυο επίσης καλούς παίκτες όπως τον Βαλντέζ και τον Πέρεζ.

«Σήμερα οι συμπαίκτες μου πακετάρουν τα πράγματά τους για το ταξίδι στην Αθήνα, αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω μαζί τους και θα μείνω στο Μάντσεστερ υποστηρίζοντάς τους από το σπίτι. Όπως ξέρετε δεν μπορώ να αγωνιστώ καθώς αγωνίστηκα με την Τσέλσι. Είναι κρίμα για τα παιχνίδια του Champions League είναι πάντα ιδιαίτερα και κρατώ τις καλές μνήμες από την διοργάνωση, την οποία είχα την ευκαιρία να κερδίσω πριν δύο χρόνια», είπε ο Μάτα και πρόσθεσε:

«Στην Ελλάδα, η ομάδα θα αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και ο κάτοχος του τίτλου. Ο Μήτρογλου, ο σκόρερ της ομάδας και ο Βάις έφυγαν τον Ιανουάριο, αλλά πήραν δύο καλούς παίκτες, όπως ο Βαλντέζ και ο Πέρεζ».

«Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Ισπανία, όπως οι Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ και Κάμπελ, ενώ προπονητής είναι ο Μίτσελ, τον οποίο είχα στις Ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα… τρώω με αγωνία τα νύχια μου βλέποντας τον αγώνα απ’ την τηλεόραση», ολοκλήρωσε ο άσος της Μανστεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x