Champions League

Μαθαίνει αντίπαλο ο ΠΑΟΚ

Άγιαξ ή Βασιλεία στο δρόμο του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος έχει ως στόχο τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.

Τον αντίπαλο που θα κληθεί να αντιμετωπίσει στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League μαθαίνει σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τη μία, ο ΠΑΟΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κληρωθεί με μία εκ των Βασιλείας ή Άγιαξ, ενώ την ΠΑΕ στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας θα εκπροσωπήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, αφού θεωρούν πως και οι δύο ομάδες είναι αρκετά ισχυρές με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Ο πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος στις 24 ή 25 Ιουλίου και ο δεύτερος στις 31 Ιουλίου ή 1η Αυγούστου.

Μία ημέρα πριν οι Θεσσαλονικείς θα μάθουν την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου εκεί υποψήφιοι είναι η Φενερμπαχτσέ, η Σπαρτάκ Μόσχας, η Σταντάρ Λιέγης και η Σλάβια Πράγας. Ο πρώτος αγώνας στη συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης είναι προγραμματισμένος στις 7 ή 8 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 14 του ίδιου μήνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x