Champions League

Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψε η ένταση με ΠΑΟΚ - Αύριο πρέπει να αλλάξουμε εικόνα, να νιώσει ο αντίπαλος ότι θα δυσκολευτεί»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για την αυριανή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν.

Ένταση από το πρώτο λεπτό θεωρεί το «κλειδί» για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Λεβερκούζεν ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης.

Ο Βάσκος τεχνικός υπογράμμισε πως η ένταση αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας του, επισημαίνοντας ότι πρέπει να εμφανιστεί από την αρχή ώστε η Λεβερκούζεν να αντιληφθεί ότι το έργο της στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα είναι εύκολο.

«Να μπούμε με ένταση, να νιώσει ο αντίπαλος ότι δεν θα έχει εύκολο έργο σε αυτό το γήπεδο, ότι θα δυσκολευτεί να παίξει καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Μεντιλίμπαρ στάθηκε και στο πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου -όπως είπε- ο Ολυμπιακός δεν είχε το στοιχείο αυτό: «Δεν σημαίνει ότι με ένταση θα νικάμε πάντα, αλλά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο της ομάδας μας. Πρέπει να δείξουμε την πρόθεσή μας και το στιλ παιχνιδιού μας».

Αναφερόμενος στη Λεβερκούζεν, τόνισε ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερα επιθετική ομάδα, με ακραίους που ανεβαίνουν συνεχώς, κάτι που -όπως εκτίμησε- μπορεί να δημιουργήσει χώρους που ο Ολυμπιακός πρέπει να εκμεταλλευτεί.

Για την ενδεκάδα, ο Μεντιλίμπαρ παραδέχθηκε ότι θα υπάρξουν αλλαγές, χωρίς να αποκαλύψει λεπτομέρειες.



Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κλειδί: «Να μπούμε με ένταση στο ματς και να κάνουμε τον αντίπαλο να νιώσει πως θα δυσκολευτεί να παίξει καλά».

Για το γεγονός πως νίκησε Μουρίνιο - Γκουραδιόλα και αν είναι έξτρα κίνητρο: «Και οι δύο χάσαμε στο προηγούμενο ματς, οπότε ερχόμαστε από αρνητικά αποτελέσματα. Είμαστε και οι δύο από το μηδέν. Θα προσπαθήσουμε να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν θα έχει Ελ Κααμπί-Γιάρεμτσουκ και πώς νιώθει που θα παίξει με παλιό γνώριμο τον Μπαντέ: «Δεν ξέρω αν θα τους έχω. Ο Ρόμαν βγήκε με ενόχληση και δεν προπονήθηκε αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό. Ο Αγιούμπ ταξιδεύει σήμερα και ελπίζουμε να έρθει εγκαίρως για να είναι στον πάγκο. Βασικός δεν θα παίξει. Όσο για τους γνώριμους έχει δύο η Λεβερκούζεν. Ξέρω και τον Λουίς Γκαρσία και όπως στον Μπαντέ έχω να πω τα καλύτερα».

Για το αν μπορεί αύριο να «γυρίσει τον διακόπτη»: «Σίγουρα στο ματς με τον ΠΑΟΚ μας έλειπε η ένταση. Είναι σημαντικό να μπαίνουμε δυνατά, όχι ότι θα κερδίζουμε πάντα αλλά είναι σημαντικό συστατικό. Δεν μπορούμε να κάτσουμε να περιμένουμε τι θα κάνει ο αντίπαλος. Πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι και να το δείξουμε».

Για τα στοιχεία της ομάδας του και της Λεβερκούζεν: «Είναι μία επιθετική ομάδα και πολύ επικίνδυνη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Οι κεντρικοί τους παίκτες είναι πολύ επιθετικοί. Το γεγονός πως είναι επιθετικοί στα άκρα ίσως είναι μία αδυναμία».

Για τον Πιρόλα και το αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Ο Πιρόλα είναι διαθέσιμος και αύριο θα δείτε αν θα υπάρχουν αλλαγές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x