Champions League

Το αναμνηστικό δώρο του Μπαντέ στον Μεντιλίμπαρ

Ένα ιδιαίτερο δώρο επιφύλασσε στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο Λοΐκ Μπαντέ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ο προπονητής του Ολυμπιακού στη Σεβίλλη.

Στο Λεβερκούζεν ολοκληρώθηκε το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του Ολυμπιακού στο Champions League, αφού το 0-0 με την Μπάγερ μετά την ήττα με 2-0 στο Φάληρο έβαλε τέλος στην πορεία των «ερυθρόλευκων».

Στα αποδυτήρια μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε ένα ιδιαίτερο τετ α τετ αφού τα είπε με τον στόπερ των Γερμανών Λοΐκ Μπαντέ, με τον οποίο γνωρίζονται καλά και ο 25χρονος του έκανε δώρο μια αναμνηστική υπογεγραμμένη φανέλα του.

Οι δύο τους συνυπήρξαν στη Σεβίλλη από το δεύτερο μισό της σεζόν 2022/23 όταν ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είχε μετακινηθεί στους Ανδαλουσιανούς με τη μορφή δανεισμού από τη Ρεν τον Ιανουάριο.

Ο Μπαντέ ήταν στα βασικά πλάνα του Μεντιλίμπαρ, που θυμίζουμε ότι είχε κατακτήσει με τη Σεβίλλη το Europa League εκείνη τη χρονιά, αφήνοντας εκτός Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γιουβέντους και νικώντας τη Ρόμα στα πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x