Champions League

Οι ενδεκάδες στο Μίλαν-Ίντερ: Εκτός αποστολής ο Λεάο!

Μεγάλη απουσία για τη Μίλαν ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Champions League με την Ίντερ, αφού ο Ράφαελ Λεάο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημά του και έμεινε εκτός αποστολής.

Με μια κομβική απουσία θα παραταχθεί στο χορτάρι του «Σαν Σίρο» και στο «Derby della Madonnina» για τα ημιτελικά του Champions League με αντίπαλο την Ίντερ η Μίλαν!

Παρά τις προσπάθειες που έκανε και τα τελευταία τεστ που έκανε σήμερα, ο Ράφαελ Λεάο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον προσαγωγό, μένοντας μοιραία εκτός αποστολής.

Στις ενδεκάδες που έγιναν γνωστές, λοιπόν, ο Στέφανο Πιόλι χρησιμοποιεί στο βασικό σχήμα των «ροσονέρι» τον Σαλεμάκερς αντί του Λεάο, ενώ ο Σιμόνε Ιντζάγκι από πλευράς «νερατζούρι» δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μενιάν – Καλάμπρια, Κιάερ, Τομόρι, Ερναντέζ – Τονάλι, Κρούνιτς, Μπενασέρ – Ντίας, Ζιρού, Σαλεμάκερς.

Στον πάγκο για τους «ροσονέρι» οι Μιράντε, Νάβα, Μπαλό-Τουρέ, Ρέμπιτς, Καλουλού, Οριγκί, Τιό, Ζούνιορ Μεσίας, Πομπέγκα, Γκάμπια, Ντε Κετελάρ.

Μίλαν-Ίντερ: Οι ενδεκάδες στο ματς - Εκτός αποστολής ο Λεάο

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μκιταριάν, Ντιμάρκο – Τζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες.

Στον πάγκο για τους «νερατζούρι» οι Χαντάνοβιτς, Κόρνταζ, Γκαλιαρντίνι, Ντε Φράι, Γκόζενς, Κορέα, Μπελανόβα, Ασλάνι, Ντ’Αμπρόζιο, Τζανότι, Μπρόζοβιτς, Λουκάκου.

Μίλαν-Ίντερ: Οι ενδεκάδες στο ματς - Εκτός αποστολής ο Λεάο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x