Champions League

Μουρίνιο: «Χρειάζεται χρόνο, όχι πίεση ο Λίντελεφ»

Στην ανάγκη να δοθεί χρόνος στον Βίκτορ Λίντελεφ να δείξει τις δυνατότητες του στάθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε πως αυτός είναι ο μόνος τρόπος να εξελιχθεί σαν παίκτης.

Παρά τα 35 εκατ. ευρώ που δαπάνησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Βίκτορ Λίντελεφ, αυτός δεν έχει καταφέρει να γίνει βασικό στέλεχος της ομάδας και, σύμφωνα με τον Ζοσέ Μουρίνιο, χρειάζεται να του δοθεί χρόνος για να αποδείξει ότι πρέπει να βρίσκεται στην ενδεκάδα.

«Ο Βίκτορ θα πάρει χρόνο και δεν θα δεχτεί πίεση στην εξέλιξη του. Έχει μια πολύ συγκεκριμένη θέση στο γήπεδο και χρειάζεται χρόνο. Θα του δοθεί, όπως φυσικά και οι ευκαιρίες», δήλωσε ενόψει του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Γιατί παίρνοντας μόνο χρόνο χωρίς τις απαραίτητες ευκαιρίες, η εξέλιξη επιβραδύνεται. Χρειάζεται χρόνο, όχι πίεση, αλλά επίσης χρειάζεται ευκαιρίες».

Πάντως, ο 52χρονος τεχνικός έσπευσε να τονίσει πως ο Λίντελεφ θα βρει τον χρόνο συμμετοχής που χρειάζεται και θα του δοθεί η δυνατότητα να αποδείξει ότι μπορεί να υπολογίζεται ως βασική μονάδα μελλοντικά.

«Το γεγονός ότι έπαιξε κόντρα στη Βασιλεία και μετά απέναντι στην Μπέρτον και μελλοντικά θα έχει και άλλες ευκαιρίες να παίξει. Θα αποδείξει βήμα-βήμα ότι είναι έτοιμος για τη βασική ενδεκάδα», είπε χαρακτηριστικά ο «Special One».


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x