Champions League

Πένθος για τον Τζόσουα Κίμιχ, δεν παίζει στο Μπάγερν-Άρσεναλ

Εκτός αποστολής από το σημερινό ματς της Μπάγερν απέναντι στην Άρσεναλ έμεινε ο Τζόσουα Κίμιχ, καθώς ο Γερμανός, πενθεί για τον θάνατο ανθρώπου από το συγγενικό του περιβάλλον.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το μεγάλο ντέρμπι της Μπάγερν με την Άρσεναλ απόψε στις 22:00 στην «Αllianz Arena» είναι αυτό που τραβά τα βλέμματ για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Ωστόσο, όπως ενημέρωσαν οι Βαυαροί, ο Βενσάν Κομπανί, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον αρχηγό της ομάδας, Τζόσουα Κίμιχ, καθώς πενθεί για την απώλεια κοντινού, συγγενικού του προσώπου, δίχως ωστόσο να το προσδιορίζει.

Μάλιστα ο σύλλογος, ζήτησε, τόσο από τον κόσμο της ομάδας, όσο και από δημοσιογράφους των γερμανικών Μέσων, να σεβαστούν την στιγμή και την ιδιωτικότητά του και τον πόνο του, Κίμιχ και να απέχουν από περαιτέρω αναφορές.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x