Champions League

«Βράζουν» στην Μπαρτσελόνα και ετοιμάζουν καταγγελία στην UEFA για τη διαιτησία!

Το ενδεχόμενο να κάνει καταγγελία για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι με την Ίντερ και το πέναλτι που δεν υποδείχθηκε στον αγώνα με την Μπάγερν ετοιμάζει η Μπαρτσελόνα.

Οργή επικρατεί στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, μετά τον αγώνα με την Ίντερ για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα η Mundo Deportivo, η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» εξετάζει το ενδεχόμενο υποβολής επίσης καταγγελίας κατά της διαιτησίας του αγώνα με τους Μιλανέζους αλλά και όσα είχαν γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Η ομάδα του Τσάβι, η οποία κινδυνεύει να μην συνεχίσει στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μπορεί να μην έπαιξε καλά, αλλά αισθάνεται πως «πληγώθηκε» από τις αποφάσεις του Σλάβκο Βίντσιτς στο χθεσινό ματς στο «Μεάτσα» και για αυτό το λόγο σκοπεύει να κάνει επίσημη διαμαρτυρία στο αντίστοιχο όργανο της UEFA.

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση στα αποδυτήρια ήταν εκτός ελέγχου, με αρκετούς από τους παίκτες να θεωρούν πως δεν μπορούν άλλο να διαχειριστούν τη συγκεκριμένη κατάσταση που είναι καθοριστική για τη συνέχεια της ομάδας στο Champions League.

Οι Καταλανοί αναφέρουν πως το γκολ του Πέδρι, που ακυρώθηκε λόγω χεριού του Φάτι κατά τη διάρκεια της επίθεσης της Μπαρτσελόνα, είναι κάτι παραπάνω από συζητήσιμο, γιατί ο Ανσού δεν είναι εκείνος που σκοράρει και φαίνεται ξεκάθαρα ότι είναι ακούσιο, ενώ στη φάση του Ντάμφρις φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο αμυντικός αγγίζει την μπάλα στο χέρι του, το οποίο είναι πλήρως τεντωμένο.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x