Champions League

Μπαρτσελόνα: Η παράξενη εξαφάνιση του Λαμίν Γιαμάλ στην… τουαλέτα

Ο Λαμίν Γιαμάλ εξαφανίστηκε στο 71ο λεπτό του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Πόρτο.

Η Μπαρτσελόνα απέδρασε με σημαντική νίκη από το «Ντραγκάο» (0-1) απέναντι στην Πόρτο και δεν πλήρωσε την… εξαφάνιση του Λαμίν Γιαμάλ.

Ο 16χρονος επιθετικός στο 71ο λεπτό αποχώρησε μόνος του για τα αποδυτήρια, χωρίς να αντικατασταθεί. Ο Τσάβι δεν προχώρησε σε αλλαγή, προφανώς αναμένοντας ο νεαρός άσος να επιστρέψει στο παιχνίδι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη για περίπου δέκα λεπτά και έτσι τελικά έριξε στη μάχη τον Μάρκος Αλόνσο.

Όπως έγινε γνωστό μετά τον αγώνα, ο Γιαμάλ ένιωσε έντονη αδιαθεσία και πήγε στην τουαλέτα. «Δεν αισθανόταν καλά και δεν μπορούσε να συνεχίσει», είπε μετά τον αγώνα ο Τσάβι για τον πιτσιρικά που προ ημερών υπέγραψε επέκταση συμβολαίου ως το 2026 με ρήτρα 1 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Ο Γιαμάλ έγινε, πάντως, χθες ο νεότερος παίκτης της Μπαρτσελόνα που παίζει βασικός στο Champions League, σε ηλικία 16 ετών και 83 ημερών. Ωστόσο δεν μπόρεσε να σκοράρει και να γίνει ο νεότερος σκόρερ της «Μπάρτσα» στη διοργάνωση, ρεκόρ που έχει ο Ανσού Φάτι που ήταν 17 ετών και 40 ημερών όταν είχε σκοράρει στις 10 Δεκεμβρίου του 2019 κόντρα στην Ίντερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x