Champions League

Μόλις οι 4 στους 22: Ποιοι παίκτες έχουν... επιζήσει στην Μπαρτσελόνα από το τελευταίο νοκ άουτ στο Champions League;

Η Νάπολι μονομαχεί με την Μπαρτσελόνα στη φάση των «16» του Champions League και μόλις τέσσερις παίκτες της ήταν στην αποστολή του τελευταίου ματς των «μπλαουγκράνα» στα νοκ άουτ της διοργάνωσης!

Η μεγαλύτερη ώρα -μέχρι την επόμενη- είναι τώρα για την Μπαρτσελόνα, που μονομαχεί με τη Νάπολι (22:00) στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» στη φάση των «16» του Champions League και θέλει να πάρει προβάδισμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Οι Ισπανοί θέλουν να «ομορφύνουν» την κακή σεζόν που διανύουν μέσω της Ευρώπης αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που, επίσης, βρίσκεται σε κακή κατάσταση και στον πάγκο της θα κάτσει για πρώτη φορά ο Φραντσέσκο Καλτσόνα, ο οποίος ήταν και στο παρελθόν στους «παρτενοπέι», ως βοηθός των Μαουρίτσιο Σάρι και Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Χαρακτηριστικό της σπουδαιότητας του σημερινού ματς για τους «μπλαουγκράνα» είναι πως επιστρέφουν στα νοκ άουτ του Champions League για πρώτη φορά μετά τις 10 Μαρτίου του 2021 ή καλύτερα 1.077 μέρες μετά. Τότε, η Μπαρτσελόνα του Λιονέλ Μέσι είχε αντιμετωπίσει στους «16» την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι, ερχόμενη από την ήττα με 4-1 στη Βαρκελώνη και ήθελε ένα μικρό θαύμα για να περάσει στα προημιτελικά. Εν τέλει, η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν δεν τα κατάφερε με την ισοπαλία με 1-1 να δίνει το εισιτήριο για τους «8» στους Γάλλους.

Ενδεικτικό, δε, του πόσο έχει αλλάξει η Μπαρτσελόνα από τότε, είναι το γεγονός πως μόλις τέσσερις από τους 22 παίκτες της αποστολής βρίσκονται στο Νάπολη για την αποψινή μάχη! Συγκεκριμένα, οι Τερ Στέγκεν, Ινάκι Πένια, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Πέδρι βρέθηκαν στο Παρκ ντε Πρενς και παραμένουν στο ρόστερ των Ισπανών, ενώ και ο Σέρτζι Ρομπέρτο αγωνιζόταν τότε, αλλά ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x