Champions League

Ο Μπαστόνι εξοργίζει... ξανά τους φίλους της Μπαρτσελόνα: Ανέβασε προκλητικό βίντεο στο instagram

Ο αμυντικός της Ίντερ, Αλεσάντρο Μπαστόνι θέλησε να πικάρει ξανά τους φίλους της Μπαρτσελόνα, ανεβάζοντας ένα προκλητικό story στο instagram με πρωταγωνιστές τους Ντιμάρκο και Νικολό Μπαρέλα.

Ο αμυντικός της Ίντερ, Αλεσάντρο Μπαστόνι θέλησε να πικάρει ξανά τους φίλους της Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τη χθεσινή ισοπαλία με 3-3 στο «Καμπ Νόου», η οποία ουσιαστικά... υποβιβάζει τους «μπλαουγκράνα» στο Europa League, ανέβασε ένα story στο instagram με τους Ντιμάρκο και Μπαρέλα χαρούμενους μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον πρώτο να μεταφέρει με ένα καρότσι τον συμπαίκτη του, γράφοντας: «Δεν είναι καθόλου αγχωτικό να αγωνίζεσαι στο Καμπ Νόου, Νικολό Μπαρέλα, ετών 25».

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής με την εθνική ομάδα της Ιταλίας «κοροϊδεύει» τους Καταλανούς. Μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Μπαρτσελόνα με 1-0 στο «Τζιουσέπε Μεάτσα» την προηγούμενη εβδομάδα, είχε «χτυπήσει» ξανά μέσω instagram, αναρτώντας μια φωτογραφία με τον ίδιο να διεκδικεί την μπάλα ενώ ταυτόχρονα έχει πιάσει από τον γιακά τον πεσμένο στο χόρτο, Γκάβι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x