Champions League

«Προβάρει» τα πλέι οφ η Μπενφίκα, ταπείνωσε τη Ρέιντζερς η πρωτάρα Σεν Ζιλουά

Μια καταπληκτική Μπενφίκα διέλυσε 4-1 τη Μίντιλαντ στο «Ντα Λουζ», στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και ετοιμάζεται για την παρουσία της στα πλέι οφ.

Έδειξε από νωρίς τις φετινές της διαθέσεις και τα «δόντια» της η Μπενφίκα. Οι «αετοί» της Λισαβόνας «καθάρισαν» 4-1 στο «Ντα Λουζ» τη Μίντιλαντ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και σχεδόν εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στη Δανία.

Για τους Λουζιτανούς, οι οποίοι προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο ημίχρονο, σκόραραν οι Γκονσάλο Ράμος στο 17’, στο 33’ και στο 61’ και Εντσο Φερνάντες στο 40’, ενώ για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στα περυσινά πλέι οφ του Europa Conference League μείωσε στο 78’ ο Σίστο με πέναλτι.

Έκανε την έκπληξη η πρωτάρα Σεν Ζιλουά και νίκησε 2-0 στο Βέλγιο τη Ρέιντζερς, κάνοντας βήμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του «Αιμπροξ Παρκ» την επόμενη εβδομάδα.

Για τους δευτεραθλητές της Jupiler League σκόραραν οι Τέουμα στο 27’ και Βανζέιρ στο 76΄με πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x