Champions League

Μπερναρντέσκι: «Τρελό να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο»

Την πεποίθησή του ότι είναι λάθος να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τον πανηγυρισμό του μετά την πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.

Την ώρα που η UEFA ερευνά τον πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League, ο επιθετικός των «μπιανκονέρι», Φεντερίκο Μπερναρντέσκι, μίλησε για το συγκεκριμένο θέμα.

«Δεν έχει να προστεθεί κάτι. Δεν νομίζω πως είναι κάτι που πρέπει να εξεταστεί και αν η UEFA τιμωρήσει τον Κριστιάνο θα είναι τρελό. Πιστεύω και θα συνεχίσω να το κάνω, πως ήταν απλά ένας πανηγυρισμός, μία χειρονομία πάνω στην ένταση. Πάντα τον βλέπω χαλαρό και ήρεμο, αλλά είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλους. Θεωρώ πως θα υπάρξει θετική κατάληξη το θέμα», ήταν τα λόγια του 25χρονου διεθνούς Ιταλού σε συνέντευξη Τύπου της ομάδας.

Να σημειωθεί πως η UEFA έχει ξεκινήσει έρευνα για τον διάσημο πανηγυρισμό εν ονόματι «Cojones» που έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τη νίκη και την πρόκριση της Γιουβέντους επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League. Ανάλογα είχε πανηγυρίσει και ο προπονητής των «ροχιμπλάνκος», Ντιέγκο Σιμεόνε, μετά τη λήξη του πρώτου αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, ο οποίος και δεν τιμωρήθηκε.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x