Champions League

Μπερνάρντο Σίλβα: «Αυτό είναι το Champions League»

Ο Μπερνάρντο Σίλβα τόνισε πως οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να είναι υπερήφανοι για τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης

Πανευτυχής για τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Μπερνάρντο Σίλβα.

«Για τα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ο τρόπος που πιέζαμε, ελέγχαμε το ματς και φτιάχναμε ευκαιρίες. Φάνηκε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε με καλύτερο σκορ, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα δύο γκολ διαφορά που είχαμε. Αυτό είναι το Champions League, πρέπει να αντιμετωπίσεις τις καλύτερες ομάδες», σχολίασε μετά το ματς, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα.

«Ακόμη πάντως κερδίσαμε το πρώτο ματς, έχουμε το γκολ υπέρ μας. Οι οπαδοί πρέπει να είναι περήφανοι για εμάς και τη δουλειά που κάναμε. Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από τις ευκαιρίες μας, αλλά ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από εμάς. Ήταν μεγάλη ατυχία το πέναλτι, γιατί εκείνη τη στιγμή ελέγχαμε το παιχνίδι. Δεν τους αφήναμε να επιτεθούν με αντεπιθέσεις και το γκολ ήρθε από το πουθενά/ ».

Από τη μεριά του ο Φιλ Φοντέν τόνισε πως «Ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι με ωραία γκολ. Παίξαμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει κατακτήσει το Champions League πολλές φορές. Ξέρεις ότι αν χάσεις την μπάλα στις επικίνδυνες περιοχές θα σε τιμωρήσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι. Είχαμε μεγάλες ευκαιρίες. Θα πρέπει να προσέξουμε στα επόμενα παιχνίδια να τις εκμεταλλευόμαστε. Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Η Ρεάλ είναι η Ρεάλ, είναι ικανοί να νικήσουν στη μάχη μας σε κάθε δευτερόλεπτο του αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x