Champions League

Μπήκε ο Μπουχαλάκης!

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Ανδρέας Μπουχαλάκης δύο ημέρες πριν το σπουδαίο ματς με την Μπάγερν Μονάχου για τους ομίλους του Champions League.

Ένα πολύ καλό νέο επιφύλασσε στον Μάρκο Σίλβα η προπόνηση της Δευτέρας. Ο Πορτογάλος είδε με μεγάλη χαρά τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να βγάζει ολόκληρο το πρόγραμμα, ενώ απομένουν δύο ημέρες για το πολύ σημαντικό ματς (16/9, 21:45) του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου για την πρεμιέρα του Champions League.

Ωστόσο, μοιάζει δύσκολο το να τον χρησιμοποιήσει ο 38χρονος τεχνικός στην αναμέτρηση με τους Βαυαρούς, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις (έλλειψε περίπου τρεις εβδομάδες). Περισσότερες πιθανότητες να παίξει στο κέντρο δείχνει να έχει ο Παϊτίμ Κασάμι.

Ο Μάρκο Σίλβα δούλεψε αρκετά πάνω στην τακτική σήμερα, τόσο στο αμυντικό κομμάτι όσο και στο επιθετικό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πολύ δουλειά στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον άξονα και κυρίως από τα πλάγια, ενώ ολοκληρώθηκε με δίτερμα της ομάδας σε κλειστό χώρο.

Η προετοιμασία για το ματς με την Μπάγερν θα ολοκληρωθεί με προπόνηση αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις στου Ρέντη και η προπόνηση θα είναι ανοικτή για τα ΜΜΕ τα πρώτα 15 λεπτά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x