Champions League

Μπουχαλάκης: «Να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ανυπομονούμε να νιώσουμε τον παλμό του κόσμου»

Με στόχο να επιβάλλει τους δικούς του κανόνες θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Νέφτσι Μπακού, όπως ανέφερε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έδωσε το στίγμα του ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επιβάλλουν τον ρυθμό τους στο ματς της Τετάρτης (21/7, 22:00).

«Ο κόσμος θα μας δώσει μια παραπάνω ώθηση. Έχουμε την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε τι να προσέξουμε και πού να χτυπήσουμε. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι σαν ομάδα, κάτι που είναι λογικό, αλλά το πιο σημαντικό γεγονός είναι το αποτέλεσμα και οι προκρίσεις», σχολίασε ο διεθνής μέσος στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά μίλησε για:
-την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός: «Η συγκεκριμένη περίοδος είναι λίγο ιδιαίτερη. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα βρίσκουμε ρυθμό. Θα γινόμαστε καλύτεροι. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις στιγμές που θα έχουμε. Θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Ο κόσμος θα μας δώσει μια παραπάνω ώθηση. Έχουμε την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια. Ξέρουμε τι να προσέξουμε και πού να χτυπήσουμε. Δεν είμαστε 100% έτοιμοι σαν ομάδα, κάτι που είναι λογικό, αλλά το πιο σημαντικό γεγονός είναι το αποτέλεσμα και οι προκρίσεις. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα έρχεται και η βελτίωση».

-την επιστροφή του κόσμου και το πώς νιώθουν: «Νιώθουμε προσμονή για το αυριανό παιχνίδι. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να έχουμε τους φιλάθλους μας ξανά κοντά μας. Όλα τα παιδιά αυτό περιμένουν. Ανυπομονούμε να πατήσουμε το χορτάρι και να νιώσουμε τον παλμό, που μας δίνει ο κόσμος μας».

-το focus που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον συγκεκριμένο στόχο: «Είμαι 100% συγκεντρωμένος στην ομάδα και στον μεγάλο μας στόχο, που είναι να καταφέρουμε να φτάσουμε στους ομίλους του Champions League. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι για όλους, την ομάδα τον κόσμο και φυσικά εμάς, να αγωνιστούμε στους ομίλους του Champions League. Η κατάλληλη για να απαντήσει στο ερώτημά σας είναι η διοίκηση και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε».

-το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός αυτήν την περίοδο για να παίρνει τις προκρίσεις: «Το σημαντικότερο για μένα και με την εμπειρία που έχω αποκτήσει και την εμπειρία της ομάδας είναι να σκεφτόμαστε πως δεν είναι ένα παιχνίδι. Πως είναι δύο παιχνίδια και δύο ημίχρονα καθώς έχει αλλάξει και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Να είμαστε σωστοί αμυντικά και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να είμαστε καλοί επιθετικά».

-την εικόνα που έχει από τη Νέφτσι: «Δεν έχω πολύ μεγάλη εικόνα. Προσπάθησα να δω κάποια λεπτά από τα τελευταία ματς της. Είναι μία σφιχτή ομάδα που κοιτάει να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντιπάλου και τις επιθέσεις της. Θα δουλέψουμε και σήμερα με τον προπονητή μας και την έχουμε δει και μαζί του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x