Champions League

Νάπολι-Άιντραχτ: Οπαδοί της Αταλάντα αγοράζουν εισιτήρια για λογαριασμό των Γερμανών

Οι οπαδοί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης συνεργάζονται με οπαδούς της Αταλάντα προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι μετά την απόφαση να μην πωλούνται εισιτήρια σε Γερμανούς.

Με κάθε τρόπο είναι διατεθειμένοι οι Γερμανοί οπαδοί να ακολουθήσουν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον ιταλικό νότο και να παρακολουθήσουν την επαναληπτική αναμέτρηση της ομάδας τους απέναντι στη Νάπολι για τους 16 του Champions League.

Με την απόφαση του υπουργείου εσωτερικών της Ιταλίας να μην επιτρέψει σε Γερμανούς πολίτες να αγοράσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση του «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» να έχει σκορπίσει τεράστια αβεβαιότητα, οι οπαδοί των «αετών» αναζητούν τρόπους να βρεθούν στις κερκίδες και να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες και παρά το γεγονός πως το περιφερειακό διοικητικό συμβούλιο έκρινε την εν λόγω απόφαση του ιταλικού υπουργείο εσωτερικών παράνομη και καταχρηστική, εκείνοι δεν προτίθενται να ρισκάρουν την είσοδο τους στο γήπεδο και δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν μέχρι τις αρχές της εβδομάδας όταν και αναμένεται το θέμα να ξεκαθαρίσει οριστικά.

Συνεπώς, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα φαίνεται να έχουν έρθει σε επαφή με οργανωμένους οπαδούς της Αταλάντα οι οποίοι και βρέθηκαν το Σάββατο στη Νάπολη για το παιχνίδι της ομάδας τους και να τους έχουν ζητήσει να αγοράσουν εισιτήρια μαζικά για την αναμέτρηση της Τετάρτης (15/3).

Ταυτόχρονα η έντονη φημολογία, ότι με αφορμή την κόντρα Νάπολι και Άιντραχτ αναμένεται να βρεθούν στην πόλη εκατοντάδες χούλιγκανς και άλλων ομάδων, όπως των Παλέρμο, Ντόρτμουντ και Λειψίας προκειμένου να υποστηρίξουν μία από τις δύο ομάδες έχουν προκαλέσει τεράστια ανησυχία στις ιταλικές Αρχές που θέλουν με κάθε τρόπο να προλάβουν επεισόδια και ευτράπελα τόσο στο γήπεδο όσο και στους δρόμους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπενθυμίζεται πως οι πρωτοπόροι της Serie A διατηρούν πολύ σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης, καθώς είχαν αποδράσει από τη Φρανκφούρτη με μία καθαρή νίκη 2-0.

Επιμέλεια: Μπάμπης Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x