Champions League

Έπος: Ντι Λορέντσο και Γκολίνι έκαναν αναπαράσταση της κουτουλιάς του Ζιντάν

Oι Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο και Πιερλουίτζι Γκολίνι προσπάθησαν να αναπαραστήσουν την περιβόητη κουτουλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στον Μάρκο Ματεράτσι, με αφορμή το γεγονός πως βρέθηκαν στο ίδιο γήπεδο.

Μπορεί ο Ζινεντίν Ζιντάν να αποτελεί έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών με μπόλικες θεαματικές φάσεις στην καριέρα του, ωστόσο η πιο χαρακτηριστική δεν είναι ένα γκολ ή μία τρίπλα, αλλά η περιβόητη κουτουλιά στον Μάρκο Ματεράτσι.

Στον τελικό του Μουντιάλ του 2006 μεταξύ Γαλλίας και Ιταλίας, ο «Ζιζού» τα... πήρε με κάτι που είπε ο Ιταλός αμυντικός και τον κουτούλησε με δύναμη στο στήθος, με αποτέλεσμα να αποβληθεί. Το γεγονός πως αυτό ήταν το τελευταίο ματς στην καριέρα του, αλλά και πως η Γαλλία τελικά ηττήθηκε στα πέναλτι, κατέστησαν αυτή τη φάση μια από τις πιο ιστορικές για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

17 χρόνια αργότερα, η Νάπολι φιλοξενείται στο ίδιο γήπεδο που έλαβε χώρα τότε ο τελικός, για μία αναμέτρηση με την Ουνιόν Βερολίνου. Δύο παίκτες της, ο Τζιοβάνι Ντε Λορέντσο και ο Πιερλουίτζι Γκολίνι, αποφάσισαν να... αναπαραστήσουν την κουτουλιά, κάτι που κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία, και έγιναν viral!



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x