Champions League

Νέο πριμ ετοιμάζει ο Σαββίδης

Η υπόσχεση του ομογενούς επιχειρηματία στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, αν επιστρέψουν με την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League από τη Μόσχα.

Τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League επιθυμεί όσο τίποτα ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος κάνει ό,τι περνάει από την… τσέπη του για να «ντοπάρει» τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του.

Ο ιδιοκτήτης της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχε υποσχεθεί στους παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» ένα σημαντικό πριμ πριν από τους αγώνες με τη Βασιλεία, στην περίπτωση που πάρουν το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όπως αναφέρει σήμερα η Live Sport, το ίδιο έκανε ο ομογενής επιχειρηματίας ενόψει και του αγώνα του ΠΑΟΚ στη Μόσχα κόντρα στη Σπαρτάκ, καθώς αν η ομάδα περάσει στα πλέι οφ του Champions League οι παίκτες θα μοιραστούν ένα ποσό κοντά στο 1 εκατ. ευρώ.

Σίγουρα ο Σαββίδης δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γνωρίζουν πως θα αποτελέσει ιστορικό γεγονός η παρουσία τους στους ομίλους της διοργάνωσης, αφού στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μπενφίκα ή Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x