Champions League

Νικολακόπουλος: «Δεν χρειαζόταν καν VAR χθες στο Καραϊσκάκη»

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έκανε τον απολογισμό του πρώτου ματς του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς και στάθηκε στην απόδοση του Σκωτσέζου διαιτητή, Μπόμπι Μάντεν.

Τον απολογισμό του χθεσινού ματς με την Λουντογκόρετς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος. Ο ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων» μίλησε αρχικά για την μέτρια έως κακή εμφάνιση των Πειραιωτών στο παιχνίδι και έκανε ιδιαίτερη μνεία στις κλασικές ευκαιρίες που έφτιαξε η Λουντογκόρετς.

Παράλληλα, ο Κώστας Νικολακόπουλος στάθηκε στον Σκωτσέζο διαιτητή, Μπόμπι Μάντεν, και στα παράπονα που έχει ο Ολυμπιακός για την γενικότερη στάση και αντιμετώπισή του προς τους «ερυθρόλευκους», λέγοντας πως οι αποφάσεις που πήρε στις κρίσιμες φάσεις που του παρουσιάστηκαν στον αγώνα ήταν όλες κόντρα στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, ο ρεπόρτερ των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε και στον πρώτο επόπτη, ο οποίος ήταν μπροστά και στις τρεις φάσεις για τις οποίες ο Ολυμπιακός φωνάζει, αλλά δεν βοήθησε με τη σειρά του τον Μάντεν, αν και ήταν ευδιάκριτο πως δεν χρειαζόταν VAR για να αποφασίσει σωστά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x