Champions League

Νικολογιάννης: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα δηλωθεί ο Σένκεφελντ - Μία αλλαγή σε σχέση με Μαρσέιγ»

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει Μπράγκα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Τάσο Νικολογιάννη.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει Μπράγκα (23/8, 22:00) έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Όσον αφορά την αποστολή για Πορτογαλία, τόνισε: «Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός, αύριο το πρωί φεύγει η αποστολή με μοναδικούς απόντες τους Γκάνεα και Κλεϊνχέισλερ. Αύριο θα μπει στη λίστα ο Αράο λογικά στη θέση του Ούγγρου. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι θα μπει στη λίστα ο Σένκεφελντ, αν γίνει αυτό, θα βγει ο Πάλμερ-Μπράουν. Αν αποφασίσει να μην πάρει τον Ολλανδό, θα είναι επειδή προέρχεται από τραυματισμό».

Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα, είπε: «Μπορεί να πάει με την ίδια ενδεκάδα σε σχέση με τη Μαρσέιγ, εκτός από τον Βέρμπιτς. Λογικά τη θέση του θα την πάρει ο Παλάσιος, και θα πάει ο Μαντσίνι αριστερά».

Τέλος, σχετικά με τα ατού της Μπράγκα, επεσήμανε: «Έχει αναλυθεί εκτενώς η Μπράγκα. Ήταν καταιγιστική με την Μπάτσκα Τόπολα, όμως ο αντίπαλος ήταν αδύναμος. Είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο, χωρίς όμως την ποιότητα της Μαρσέιγ. Είναι δεμένο σύνολο με ίδιο προπονητή με πέρυσι, και έχει πολύ δυνατά άκρα με τους Πίτσι, Μπρούμα και Όρτα. Η Μαρσέιγ δεν ήταν καλό σύνολο αλλά είχε παίκτες κλάσης σε όλες τις γραμμές. Η Μπράγκα υστερεί εκεί. Στόχος του Παναθηναϊκού να πάρει τον έλεγχο του αγώνα από την αρχή και να αποφύγει τα λάθη. Η έδρα στο Βελοντρόμ ήταν απίστευτη, είναι διαφορετικό το γήπεδο της Μπράγκα».

Τέλος, για τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΟΑΚΑ, είπε :«13-14 χιλιάδες εισιτήρια έχουν μείνει για τη ρεβάνς, και εκδόθηκαν 55».

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x