Champions League

Νικολογιάννης: «Η πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να τύχει στον Παναθηναϊκό»

Το σχόλιο του Τάσου Νικολογιάννη για την κλήρωση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μαρσέιγ για τον γ' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ως την πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να τύχει στον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε το ζευγάρωμα των «πρασίνων» με τη Μαρσέιγ στο γ' προκριματικό γύρο του Champions League ο Τάσος Νικολογιάννης, μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε χαρακτηριστικά ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να ανέβει έναν Γολγοθά, τονίζοντας ωστόσο ότι το μυαλό όλων στις τάξεις του είναι μόνο στην Ντνίπρο. Εξάλλου, όπως συμπλήρωσε, ενδεχόμενη πρόκριση επί των Ουκρανών μπορεί να δώσει ώθηση στον Παναθηναϊκό.

«Πρόκειται για την πιο δύσκολη κλήρωση που θα μπορούσε να τύχει στον Παναθηναϊκό. Πέρυσι με τη Σλάβια ήταν πάλι η χειρότερη. Δεν τα πάει καλά στις κληρώσεις. Το μυαλό όμως είναι μόνο στην Ντνίπρο. Εφόσον περάσει, θα πρέπει να κάνει μια πολύ μεγάλη υπέρβαση. Θα πρέπει να κάνει ένα τέλειο παιχνίδι. Οποιαδήποτε άλλη ομάδα και να έπεφτε, θα είχε περισσότερες πιθανότητες. Ο Παναθηναϊκός ήταν για πολλά χρόνια εκτός Ευρώπης. Θα πρέπει να ανέβει έναν Γολγοθά για να παίξει ομίλους, όπως έπαιζε την προηγούμενη δεκαετία. Οι πιθανότητες είναι εις βάρος του, αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ειδικά εάν περάσει την Ντνίπρο, μπορεί να του δώσει ώθηση», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τάσος Νικολογιάννης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x