Champions League

Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι: Μπρα ντε φερ στη Γερμανία

Με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς να δίνει ισχνό προβάδισμα στους «Πολίτες», Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι αναμετρώνται σήμερα με έπαθλο το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League.

Προβάδισμα οι μεν, μπορούν οι δε. Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι αναμετρώνται στις 22:00 (Cosmotesports2) στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με στόχο το εισιτήριο που οδηγεί στα ημιτελικά του Champions League. Οι Άγγλοι διατήρησαν τον τίτλο του φαβορί μετά το πρώτο ματς, αλλά το 2-1 δίνει ελπίδες και στους Γερμανούς, παρά τα προβλήματά τους.

Οι… οιωνοί δείχνουν ότι θα παρακολουθήσουμε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση και η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς αναμένεται να πουλήσει ακριβά το… τομάρι της. Η φετινή της αστάθεια είναι το μεγαλύτερο ζήτημα, αλλά το 3-2 επί της Στουτγκάρδης της έχει δώσει ψυχολογία, αν και θα προτιμούσε μια… σβηστή νίκη ώστε να κρατήσει δυνάμεις. Δεν υπολογίζεται ο Σάντσο, ενώ αμφίβολοι είναι Χούμελς και Ρόις, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να αγωνιστούν. Ζαγκαντού και Μουκοκό είναι εκτός, αλλά φυσικά και ο Βίτσελ.

Λαπόρτ και Αγουέρο είναι αμφίβολοι, αλλά πρόκειται για τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ο οποίος είδε το Σάββατο την ομάδα του ηττάται με 2-1 από τη Λιντς εντός έδρας. Ωστόσο, πρόκειται για ένα αποτέλεσμα που δύσκολα θα κοστίσει στους «Πολίτες» που κράτησαν και δυνάμεις, καθώς έκανε φρεσκάρισμα στην ενδεκάδα ο 50χρονος τεχνικός.



Πιθανές συνθέσεις
Μπορούσια Ντόρτμουντ: Χιτς, Μορέι, Ακανζί, Χούμελς, Γκερέιρο, Τσαν, Μπέλιγχαμ, Νταχούντ, Ρέινα, Ρόις, Χάαλαντ
Μάντσεστερ Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Ντίας, Κανσέλο, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε, Γκιουντογάν, Φόντεν, Στέρλινγκ, Ζεσούς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x