Champions League

Ντόρτμουντ: Χωρίς Σάντσο, αμφίβολοι Ρόις-Χούμελς με Σίτι

Ξανά χωρίς τον Τζέιντον Σάντσο θα αντιμετωπίσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ την Μάντσεστερ Σίτι αύριο στη ρεβάνς των «8» του Champions League, ενώ ερωτηματικό υπάρχει για τους Μάρκο Ρόις και Ματς Χούμελς.

Ούτε στην αυριανή (14/4) ρεβάνς της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά του φετινού Champions League θα αγωνιστεί τελικά ο Τζέιντον Σάντσο.

Ο Άγγλος εξτρέμ που είχε υποστεί θλάση πριν τη διακοπή για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχει επιστρέψει μεν στις προπονήσεις των Βεστφαλών, αλλά όπως είπε ο προπονητής του, Έντιν Τέρζιτς, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, δεν είναι ακόμη σε θέση να επανέλθει στη δράση!

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα για την Μπορούισα, η οποία καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 από τους «πολίτες» στο πρώτο ματς, στην Αγγλία, αν θέλει να προκριθεί…

Αντιθέτως, αμφίβολη είναι και η παρουσία των Μάρκο Ρόις και Ματς Χούμελς στην αναμέτρηση, με τους δύο Γερμανούς να αποχωρούν με προβλήματα από το τελευταίο ματς των «κιτρινόμαυρων» στην Στουτγκάρδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x