Champions League

Οι ενδεκάδες στο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν

Διαβάστε τις ενδεκάδες με τις οποίες θα αγωνιστούν Ρεάλ και Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό για το Champions League. Στον πάγκο ο Μπέιλ, βασικός ο Ρονάλντο, αμυντικό χαφ ο Λαμ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δείτε τους παίκτες που θα αγωνιστούν βασικοί στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Champions League. Στον πάγκο ο Μπέιλ για τη «βασίλισσα», λόγω ίωσης, βασικός ο Ρονάλντο ενώ τη θέση του Ουαλού θα πάρει ο Ίσκο. Χωρίς εκπλήξεις το αρχικό σχήμα των Βαυαρών με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να χρησιμοποιεί τον Φίλιπ Λαμ ως αμυντικό χαφ.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κασίγιας, Πέπε, Ράμος, Κοεντράο, Ρονάλντο, Μπενζεμά, Αλόνσο, Καρβαχάλ, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Ίσκο

Στον πάγκο: Ντιέγκο Λόπεζ, Μπέιλ, Βαράν, Μαρτσέλο, Καζεμίρο,Μοράτα, Ιγιαραμέντι

Μπάγερν Μονάχου (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Λαμ, Σβαϊστάιγκερ, Κρόος, Ρόμπερν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς

Στον πάγκο: Ρέντερ, Τσίνγκερλε, Μαρτίνεζ, Πιζάρο, Γκέτσε, Μίλερ, Βάιζερ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x