Champions League

Αλ Κελαϊφί: «Οι Νεϊμάρ-Εμπαπέ δεν έχουν καμία δικαιολογία να φύγουν»

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος για την πρόκριση στα ημιτελικά, κάνοντας ειδική αναφορά στους δύο αστέρες της ομάδας.

Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέλ Αλ Κελαϊφί, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League επί της Μπάγερν Μονάχου.

Με δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως τα όσα έχουν πετύχει οι Παριζιάνοι μέχρι τώρα στη διοργάνωση είναι εντυπωσιακά, δίνοντας το σύνθημα για ανάλογη συνέχεια, με πορεία μέχρι το τέλος της διαδρομής και κατάκτηση του τροπαίου.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους δύο αστέρες της ομάδας, Νεϊμάρ και Εμπαπέ, στέλνοντας το μήνυμα πως με τέτοια ομάδα, δεν έχουν καμία δικαιολογία να αποχωρήσουν!

«Στόχος μας είναι να πάμε στον τελικό και να κερδίσουμε το Champions League. Απόψε, ήταν υπέροχο αυτό που συνέβη. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει τρία ή τέσσερα γκολ, αλλά στο τέλος προκριθήκαμε. Πήραμε την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου, αυτό σημαίνει πολλά. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα. Όλοι έχουν κάνει υπέροχη δουλειά. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος των Παριζιάνων, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως:

«Έχουμε επενδύσει πολλά στο κλαμπ για να κερδίσουμε το Champions League και όλους τους διαθέσιμους τίτλους. Ο Νεϊμάρ και ο Εμπαπέ δεν έχουν καμία δικαιολογία να φύγουν. Έχουμε πραγματικά τα πάντα για να κερδίσουμε όλες τις διοργανώσεις. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το μυστικό είναι δουλειά. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x