Champions League

Οι στομαχικές διαταραχές του Ντε Μπρόινε και ο φόβος στη Σίτι πριν το ματς με τη Ρεάλ

Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε αντιμετώπισε στομαχικές διαταραχές και υπήρχε ανησυχία για κύμα δηλητηρίασης ή ίωσης στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι.

Η απουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε από τον πρώτο προημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι (3-3) ξένισε πολλούς, αλλά είχε εξήγηση.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός πριν το παιχνίδι αντιμετώπισε έντονες στομαχικές διαταραχές και έκανε εμετό στα αποδυτήρια. Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, στις τάξεις των πρωταθλητών Ευρώπης και Αγγλίας υπήρχε μεγάλη ανησυχία, καθώς δεν γνώριζαν αν επρόκειτο για δηλητηρίαση ή κάποια ίωση που θα μπορούσε να πλήξει και άλλα μέλη της ομάδας.

Τελικά αποδείχτηκε πως δεν επρόκειτο για ίωση, αλλά μάλλον για κάτι που πείραξε τον Ντε Μπρόινε από κάτι που έφαγε πριν τον αγώνα, ωστόσο αποδείχτηκε πως ήταν μεμονωμένο περιστατικό και δεν υπήρχαν άλλα «θύματα» στην ομάδα. Ήδη μάλιστα ο 32χρονος άσος νιώθει καλύτερα και αναμένεται να είναι στη διάθεση του Πεπ Γκουαρντιόλα για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τετάρτης στο «Έτιχαντ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x