Champions League

Ενδεκάδα με εκπλήξεις κόντρα στη Νέφτσι για τον Ολυμπιακό

Οι αρχικοί έντεκα του Ολυμπιακού κόντρα στη Νέφτσι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League

Ενδεκάδα με τρανταχτές απουσίες για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Νέφτσι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Πειραιώτες παρατάσσονται δίχως Παπασταθόπουλο, Εμβιλά και Ελ Αραμπί στο αρχικό τους σχήμα, παρότι αναμένονταν στο αρχικό σχήμα, σύμφωνα με τις δοκιμές του Πέδρο Μαρτίνς, με τους Μάρκοβιτς (ο Ουσεϊνού Μπα είναι τιμωρημένος), Κουντέ και Χασάν να παίρνουν τη θέση τους.

Ο Μαροκινός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ήδη έχει μπει σε καραντίνα, ενώ ο έμπειρος αμυντικός έχει έρθει σε επαφή με τον 34χρονο φορ και επίσης έχει απομονωθεί, ενώ τέθηκε νοκ-άουτ και ο Γάλλος μέσος!

Ο Τζολάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην τετράδα της άμυνας βρίσκονται -από τα δεξιά προς τα αριστερά- Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Ρέαμπτσιουκ. Μπουχαλάκης, Κουντέ και Καμαρά είναι στα χαφ, ενώ Ραντζέλοβιτς και Μασούρας θα είναι στα «φτερά», πλαισιώνοντας τον Χασάν.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Κουντέ, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Χασάν

Στον πάγκο: Βάτσλικ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Αλγκασίμ Μπα, Βρουσάι, Τσούμιτς, Αγκιμπού Καμαρά, Λαλά, Βαλμπουενά, Σισέ, Σουρλής

Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με εκπλήξεις κόντρα στη Νέφτσι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x