Champions League

Με Ονιεκουρού στη Βουλγαρία ο Ολυμπιακός

Την αποστολή του Ολυμπιακού για τη ρεβάνς με την Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ανακοίνωσε ο Πέντρο Μαρτίνς.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με την Λουντογκόρετς, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, μπήκε ο Χένρι Ονιεκουρού.

Όπως σημείωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος, αυτό είναι ένα δείγμα πως ο Πέντρο Μαρτίνς υπολογίζει σε αγωνιστικό επίπεδο τον Νιγηριανό εξτρέμ για να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τους Βούλγαρους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Από 25 παίκτες αποτελείται η αποστολή του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του UEFA Champions League.

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον εκτός έδρας αγώνα του 3ου Προκριματικού Γύρου του UEFA Champions League κόντρα στη Λουντογκόρετς.

Μετά το τέλος ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν για τη Βουλγαρία.

Αναλυτικά:

Τζολάκης, Βατσλίκ, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μάρκοβιτς, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Αποστολόπουλος, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Χασάν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x