Champions League

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Νέφτσι

Τη Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Προς πώληση τίθενται τα εισιτήρια για την αναμέτρηση (21/7, 22:00) του Ολυμπιακού με τη Νέφτσι και οι τρόποι αγοράς είναι μέσω ίντερνετ, αλλά τηλεφωνικά. Οι φίλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι θέλουν να κλείσουν θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης» για το προσεχές ματς, θα πρέπει να έχουν στη διάθεσή τους πιστοποιητικό νόσησης ή πιστοποιητικό εμβολιασμού και να έχουν συμπληρωθεί 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

Αναλυτικά η ενημέρωση

Τη Δευτέρα 19/7 στις 10.00 αρχίζει μέσω ίντερνετ (www.olympiacos.org) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα Ολυμπιακός – Νέφτσι του 2ου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” την Τετάρτη 21/7 και ώρα 22:00.

Επίσης, την ίδια ημέρα θα υπάρχει η δυνατότητα για τους φιλάθλους να κλείνουν τηλεφωνικά ραντεβού στο 211-1094950 από τις 10.00 έως τις 18.00 για να αγοράσουν εισιτήρια από τα εκδοτήρια την Τρίτη 20/7 και την Τετάρτη 21/7 από τις 10.00 έως τις 18.00.

Τόσο από το ίντερνετ, όσο και από τα εκδοτήρια, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράζουν έως τέσσερα (4) εισιτήρια. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν συμπληρωθεί 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους και να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 ή πιστοποιητικά νόσησης covid-19.

Την ημέρα του αγώνα τα εκδοτήρια θα κλείσουν στις 18.00 ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15€, 20€, 25€, 30€, 40€, 50€, 60€, 150€, 250€ (VVIP).

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας θα πρέπει να έχουν την 'κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού' την οποία ο φίλαθλος θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξ ολοκλήρου στο ταμείο του Ερασιτέχνη, ώστε να συνεχίσουν οι ομάδες μας να πρωταγωνιστούν σε όλα τα αθλήματα.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την 'κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού' από το γραφείο του τμήματος μελών/φιλάθλων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού που βρίσκεται στο στάδιο Γ. Καραϊσκάκης (κάτω από θύρα 19 – Εμπορική Στοά).

Επίσης θα μπορούν να προμηθεύονται την 'κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού' και από το Internet (www.olympiacossfp.gr).

Για πληροφορίες σχετικά με την 'κάρτα φιλάθλου Ολυμπιακού' μπορείτε να καλείτε στον Ερασιτέχνη Ο.Σ.Φ.Π. στο 211-1007060.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαπέντε (15) ετών, προσκομίζουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ανήλικοι που συνοδεύονται, έως και δώδεκα (12) ετών, επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Το γεγονός πως στις 16/7 άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό των ηλικιών από 15 έως 17 ετών σε συνδυασμό με την απουσία σχετικής διευκρίνησης για τη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα στην τελευταία ΚΥΑ, καθιστά αδύνατη την παρουσία τους στον αγώνα της Τετάρτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x